Kuaförümün Reklamını Nasıl Yapabilirim?


Her şeyin dijitalleşmesiyle birlikte broşürlere verilen reklamların devri bitti. Artık dijital reklam yöntemleri ile daha büyük kitlelere daha az maliyetle ulaşabilirsiniz. Çağı yakalamak ve rakip işletmelerin önüne geçmek için Google'a reklam vererek dijital reklamlarınızı vakit kaybetmeden yayınlamalısınız. 

Google'a kuaför reklamı vererek daha büyük müşteri kitlesine ulaşabilirsiniz. Google kuaför reklamları sayesinde yerel müşteri kitlenizin dışına çıkarak kuaför işletmenizi büyütebilirsiniz. 

Google reklamları ile kuaför tanıtımları ve kuaför reklamları oluşturabilirsiniz. 

kuaför tanıtım reklam



Kuaförler için Google Reklamı Verme 


Google reklamı yayınlamak için Google Ads hesabı oluşturarak reklam yayınlamalısınız. 

Google reklamları sayesinde sık sık kuaför hizmeti alan potansiyel müşterilerin gezindiği sayfalarda reklamlarınız gösterilir ve bu potansiyel müşteri kitlesinin kuaför hizmetini sizden almasını sağlayabilirsiniz.

Bireysel olarak kuaför Google Ads hesabı oluşturabileceğiniz gibi, Google Ads reklam danışmanlığı veren Google Ads yöneticilerinden ve reklam firmalarından da profesyonel destek alabilirsiniz. Reklam Ads olarak kuaförler için Google Ads reklamı yayınlama hizmeti vermekteyiz. 

googleye reklam ver


Google Ads Nedir?


Google Ads, Google'da ve Google'ın iş ortaklarında reklam yayınlamayı sağlayan bir reklamcılık hizmetidir. Google Ads internet sitesinden Gmail ile kayıt olarak işletmenize ait reklamları tasarlayıp ödeme yaparak yayınlayabilirsiniz. Reklamları yayınladıktan sonra takip ve analizini gerçekleştirebilirsiniz. 

Bireysel olarak oluşturabildiği gibi profesyonel kuaför reklamı yayınlamak için ise Google Ads reklam uzmanlarından destek almanız gerekmektedir. Reklam Ads olarak kuaförler için reklam tasarımı ve danışmanlığı hizmeti sağlamaktayız. 

Kendi Google Ads Reklamımı Nasıl Oluşturabilirim?


Bireysel olarak kuaförünüzün Google reklamını kendiniz yayınlamak istiyorsanız daha önce yayınladığımız Google Ads yazısını okuyarak Google'a reklam verme hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz ve Google reklamı yayınlamak hakkında püf noktaları öğrenebilirsiniz. 

Google'a reklam vermek için en profesyonel yol Google Ads uzmanlarından reklam verme hizmeti almaktır. Google Ads uzmanları kuaförünüz için özel reklam tasarımları yaparak sizin için en uygun reklam ve tanıtım planını uygular. 

Google Ads ile reklam yayınlamak için belli kuralları bilmek gereklidir. Reklam kurallarına uymadan yayınlanan reklamların gösterimi Google tarafından engellenmekte veya yayınlanan reklamlardan verim alınamamaktadır. Bu durumda ayırdığınız reklam bütçesi boşa gidebilir. Reklamlardan az bütçe ile fazla verim almak istiyorsanız reklam ads olarak dijital reklam danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. 

Kuaförler İçin Sosyal Medya Reklamları ve Tanıtımı

İnstagram, facebook gibi sosyal mecralar kadınların gün boyu vakit geçirdiği sosyal ağ siteleridir. Kuaförünüzün reklam videoları ve fotoğrafları ile daha fazla takipçi kitlesine ulaşarak müşteri kitlenizi büyütebilir, insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Kuaför instagram ve facebook hesabını büyütmek ve takipçi kazanmak için doğru sosyal medya yönetimi yapmak ve Google reklamları yayınlamak önemlidir. Google Ads sayesinde reklamlar tasarlayarak bunların İnstagram ve Facebook gibi sosyal medya sitelerinde insanların karşısına çıkmasını sağlayabilirsiniz. 


Kuaförler İçin Sosyal Medya Yönetimi


Sosyal medya yönetimi hem sosyal medya hesabının yönetimi, paylaşım püf noktaları, daha fazla takipçi ve beğeni kazanmak için uygulanan taktikleri hem de instagram ve facebook reklamlarını kapsar. Reklam Ads olarak kuaförler için sosyal medya yönetimi hizmeti vermekteyiz. Deneyimli ve tecrübeli reklam uzmanlarımız sayesinde rakip kuaförlerin önüne geçerek daha büyük müşteri kitlesine ulaşabilirsiniz. 

Kuaför Web Sitesi Oluşturma


Daha profesyonel ve kurumsal bir işletme olmak istiyorsanız kuaförünüz için web sitesi oluşturmalısınız. Kuaför web sitesi sayesinde markanıza ait işleri, iletişim bilgilerinizi, adres bilgilerinizi yayınlayabilirsiniz. 

Google aramalarında üst sıralarda çıkabilirsiniz. Kuaför arayışında olan müşteriler Google arama motorunda kuaför araması yaptığında web siteniz sayesinde diğer kuaförlerden daha ön sırada karşılarına çıkarak müşteri kazanabilir ve rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.  

Kuaför web sitenizin Google arama sonuçlarında ön sıralarda çıkması için web sitesinin kaliteli hazırlanmış olması, hızlı açılması ve tasarımının profesyonelliği, kuaför web sitesi içerik yazılarının seo tekniklerine uygun yazılmış olması önemlidir. Reklam Ads olarak kuaför web sitesi tasarımı oluşturmaktayız. Seo bilgisine sahip reklam uzmanlarımız sayesinde Google aramalarında rakiplerinizden önde çıkacağınız web sitesi tasarımına sahip olmak için Reklam Ads ile iletişime geçebilirsiniz. 

Logo tasarımı da web sitesi için ve markalaşmak için çok önemlidir. Reklam Ads olarak kuaför logo tasarım hizmetini de sağlamaktayız. 

Google Kuaför İşletme Hesabı Kurulumu ve Harita Konum Bilgisi

Profesyonel bir işletme olmanın ilk adımı Google Ads işletme hesabı kurulumudur. İşletme hesabı sayesinde kuaförünüz telefon numarası, adres bilgisi ve çalışma saatleri Google'da gösterilir. Google haritalarda kuaförünüz ismiyle birlikte görünür. Kuaförünüz navigasyon bilgisi kullanarak ulaşılabilir hale gelir. 

google ads reklamları nasıl yayınlanır


Google Kuaför Reklamı Fiyatları

Google Ads reklamları her bütçe ile oluşturulabilmektedir. Google sadece reklamlarınıza tıklandığında ücret alır ve belirlediğiniz reklam bütçesi sınırının dışına asla çıkmaz. Kuaförünüz için düşük bütçelerle de reklam oluşturabilirsiniz. 

Neden Google Reklamları ve Sosyal Medya Yönetimi?


Yeniliklere ayak uydurmak,
 
Rakiplerinizin önüne geçmek, 

Markalaşmak, 

Kurumsal ve profesyonel bir görünüm kazanmak, 

Müşteri kitlesini genişletmek 

Potansiyel müşterilere ulaşarak rakip kuaförlerin müşteri kitlesini kazanmak



Google'a kuaför reklamı vermek ve kuaför sosyal medya yönetimi hizmeti almak için Reklam Ads ile iletişime geçebilirsiniz.