Küçük İşletmeler için Google Reklamları ve Dijital Pazarlama 


Küçük İşletmemi Nasıl Büyütürüm?

Pazarlama ve reklam büyük firmalar için önemli olduğu kadar küçük işletmeler için de oldukça önemlidir. Her şeyin dijitalleştiği çağımızda reklam ve tanıtım hizmetleri de dijital olarak yapılmaktadır. Dijital reklam hizmetlerinin en önemli avantajı çok daha büyük kitlelere hitap etme olanağı ve düşük maliyetidir. Dijital reklam yapmanın yolu ise Google'a reklam vermektir. 


googleye reklam verme küçük esnaf reklamı


Küçük Esnaf için Google reklamı yayınlama 

İşletmeniz için Google'a reklam vermek istiyorsanız Google Ads sistemine bir Gmail hesabı ile kayıt olmalısınız. Ardından reklam çeşitlerinden işletmeniz için uygun olanını seçip bir reklam tasarlamalı ve bütçe sınırı belirlemelisiniz. Ödeme gerçekleştirdikten sonra reklamlarınız onaydan geçerse Google'da yayınlanmaktadır. 

Bireysel olarak bu işlemleri gerçekleştirebileceğiniz gibi Google Ads reklam danışmanlığı hizmeti veren reklam uzmanlarından da destek alabilirsiniz. Reklamlarınızın onaydan geçmesi, ve reklam bütçenizin verimli kullanılabilmesi için belli Google reklam verme kurallarına uyarak ve püf noktalarına dikkat edilerek hazırlanması gerekmektedir. Aksi halde reklam bütçeniz ve zamanınız boşa gidebilir. Bu gibi sorunlarla uğraşmamak için en profesyonel yol reklam uzmanlarından destek almaktır. Reklam Ads olarak tecrübeli reklam uzmanlarımızla küçük esnaf için Google Ads reklam danışmanlığı hizmeti vermekteyiz.

Bireysel olarak Google reklamlarınızı oluşturmak veya Google Ads hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız daha önce yayınladığımız Google Ads yazısına göz atabilirsiniz.

Küçük işletmeler için Google'a reklam vermenin faydaları

Çağın yeniliklerini yakalamak,

Müşteri kitlesini genişletmek,

Rakip işletmelerin önüne geçmek,

Rakip işletmelerin müşterilerine de ulaşmak,

Markalaşmak,

Küçük işletmenizi büyütmek ve kurumsallaştırmak, 

Profesyonel bir görünüm kazanmak, 


Google Ads Reklam Fiyatları 2022

Küçük işletmeler ve esnaflar için Google Ads reklamlarının en önemli avantajı her bütçeye göre reklam oluşturulabilmesidir. Google'a reklam vermek için büyük bütçeler ayırmanıza gerek yok. Google reklamları ile ister 200tl ister 20000tl bütçe sınırı belirleyerek reklam oluşturabilirsiniz. 

Ayrıca Google Ads'in en önemli avantajı belirlediğiniz reklam bütçesi sınırının dışına asla çıkmamasıdır. Böylece sürprizlerle veya beklenmedik harcamalarla karşılaşmazsınız. 

Google reklamlarında reklamlarınıza sadece tıklandığında reklam ücreti ödemesi yaparsınız. Bu sayede işetmenizin tanıtım bütçesi boşa gitmemiş olur. 

Etkili bir reklam kurulum ve yönetimi gerçekleştirirseniz çok az bütçelere yüksek verim elde etmeniz mümkün. Bunun için reklam tasarımı püf noktalarına ve seo tekniklerine dikkat etmek gereklidir. Reklam Ads olarak tecrübeli ve bilgili reklam uzmanlarımız küçük işletmelere ve esnaflara Google Ads reklam kurulumu ve danışmanlığı hizmeti vermektedir. Siz de reklam bütçenizi daha etkili kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

google reklam fiyatları 2022

Google Ads Avantajları 

Reklamlarınıza sadece tıklandığında ödeme yaparsınız

Belirlediğiniz reklam bütçesinin dışına çıkılmaz 

Hedefleme özellikleri sayesinde reklamınızın gösterileceği bölge ve saatleri belirleyebilirsiniz. Böylelikle hizmetiniz dışında kalan alan ve saatlerde reklam gösteriminiz durur ve bütçenizden kesinti yapılmaz.

Matba, broşür gibi harcamalar olmadığından maliyet düşüktür. 

Reklamlarınızın verimini ölçebilir, kaç kişinin ilgi gösterdiği gibi verileri elde edebilirsiniz. 


googleye reklam ver


Küçük Esnaf Google İşletme Hesabı Kurulumu ve Harita Kaydı 

Daha profesyonel görünmek ve işletmenizi büyütmek istiyorsanız ilk adım Google işletme hesabı kurulumudur. Google işletme hesabı sayesinde adres ve iletişim bilgileriniz ve çalışma saatleriniz Google'da görünür. Ayrıca işletmeniz haritada ismiyle birlikte yer alır. Navigasyon ile de ulaşılabilir olur. 

Küçük İşletme Web Sitesi Kurulumu 

Web sitesi markalaşmak ve kurumsal görünmek için en önemli adımlardan biridir. Ek olarak web sitesi sayesinde Google aramalarında üst sıralarda yer alabilirsiniz. Müşteriler sizin sağladığınız hizmeti veya satışını yaptığınız ürünü Google arama çubuğunda arattığında karşısına diğer işletmelerden önce çıkmak için web sitesine sahip olmalısınız. Google aramalarında ilk sıralarda yer almak için web sitenizin kalitesi, hızlı açılabilir olması, kullanışlı tasarımı ve içerik yazılarının seo tekniklerine uygun yazılmış olması gerekmektedir. Bunun için seo bilgisine ve web sitesi kurulum bilgisine sahip uzmanlardan destek alabilirsiniz. Reklam Ads olarak web sitesi kurulum hizmeti ve küçük işletmelere seo uyumlu içerik yazısı ve reklam yazısı hizmeti sağlamaktayız. 

Esnaf Logo Tasarımı 

Bir logoya sahip olmak markalaşmak, profesyonel bir görünüm kazanmak için ve web sitesi oluşturmak olmazsa olmazdır. Reklam Ads olarak küçük işletme logo tasarım hizmetini web sitesi kurulum hizmeti ile birlikte gerçekleştirmekteyiz. 

Küçük İşletmeler İçin Sosyal Medya Yönetimi 

Sosyal medya (instagram, facebook vs.) günümüzde insanların en çok vakit geçirdiği yerlerdir. Küçük işletmenizi büyümek ve müşterilerinizi artırmak için etkileşim değerleri ve takipçi sayısı yüksek bir sosyal medya hesabına sahip olmak önemlidir. Sosyal medya hesabına etkili trafik kazanmak ve potansiyel müşterilerin karşısına çıkabilmek için sosyal medya yönetim hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya reklamları da yayınlayabilirsiniz. (İnstagram sponsorluk, hikaye reklamları vs.) Reklam Ads olarak küçük işletmelere hem sosyal medya hesap yönetim hizmeti sağlamaktayız hem de sosyal mecralara reklam kurulum ve takip hizmeti gerçekleştirmekteyiz. 


sosyal medya yönetimi takipçi kazanma