BUTİĞİMİN TANITIMINI NASIL YAPARIM?


Butik işletmenizi büyütmek için online satış ve internet reklamları sayesinde daha büyük bir müşteri kitlesine ürünlerinizi ulaştırabilirsiniz. Butiğinizin tanıtımını ve reklamını yapmak için mutlaka yapmanız gereken temel adımlar şunlar:

1 - Kullanışlı ve etkili bir online satış web sitesi tasarımına sahip olmak

2 - Google Ads reklamları ile Google'a reklam vermek

3 - İnstagram ve facebook reklamları vermek

4 - Etkili İnstagram hesap yönetimi ile etkileşimi artırmak


Butik İşletme Tanıtım Reklam Sosyal Medya Yönetimi

Butik İşletme İçin Web Sitesi Oluşturma 


Müşterilerinizin güvenle alışverişini gerçekleştirmesi için güvenli ve onaylanmış ödeme yöntemlerinin kullanıldığı bir online satış web sitesi olmazsa olmazdır. Daha kurumsal ve profesyonel görünmek için kaliteli bir tasarıma sahip online satış sitesi kurulumu yapmalısınız. Butik için online satış sitesi tasarımının hızlı açılır olması, kullanışlı tasarımı, herkes tarafından kabul gören güvenilir ödeme yöntemlerini içermesi ve seo tekniklerine uygun hazırlanmış olması önemlidir. Butik Logosu Tasarımı da hem web sitesi için hem de butik işletmeniz için çok önemlidir. Güzel ve akılda kalıcı bir logo tasarımı sayesinde daha profesyonel görünürsünüz ve butiğinizin markalaşması daha kolay olur. 

butik ürün satma instagram butiği tanıtım

Google'a Nasıl Reklam Verilir?


Butik işletmeniz için Google'a reklam vermek istiyorsanız Google Ads ile reklam yayınlamanız gerekmektedir. Google Ads, Google'da reklam yayınlamak için kullanılan bir Google hizmetidir. Google arama çubuğundaki aramalar sonucu reklam etiketi ile arama sonuçlarının en üstünde yer alan reklamlar, potansiyel müşterilerin gezindiği web sitelerin yan sütununda veya alt satırında çıkan ürün reklamları butikler için tercih edilen Google reklam türleridir. 

Google'da butik işletme reklamı yayınlamak için Google Ads sistemine kayıt olarak reklamlarınızın kurulumunu gerçekleştirmelisiniz. Butik için Google Ads reklam kurulumunu bireysel olarak gerçekleştirebileceğiniz gibi bir Google Ads uzmanından da destek alabilirsiniz. Reklam Ads olarak tecrübeli ve eğitimli reklam uzmanlarımızla Google Ads butik reklamı kurulumu gerçekleştirmekteyiz. Eğer butik işletmeniz için google ads reklam kurulumunu bireysel olarak gerçekleştirmek veya Google Ads hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız daha önce yazdığımız yazımızı okuyabilirsiniz.

googleye reklam verme butik hesabı büyütme

Butik İşletme için İnstagram ve Facebook Reklamları Nasıl Yayınlanır?

Sosyal medya insanların gün içinde en çok vakit geçirdiği ve alışveriş alışkanlıklarının gördükleri reklamlar ile etkilendiği mecralardır. Yapay zeka algoritması sayesinde İnstagram ve Facebook reklamları daima potansiyel müşterilerin önüne çıkar. İlgi alanları, alışveriş alışkanlıkları, ihtiyaçları, benzer takip ve arama verileri eşleştirilerek butiğinizin sattığı ürünleri alma ihtimali en yüksek kullanıcılar reklamlarınızı görüntüler. Bu sayede reklam ve tanıtım bütçeniz verimli kullanılmış olur ve müşteri kitlenizi genişletebilirsiniz. İnstagram reklam algoritmasını doğru yönlendirebilmek için İnstagram reklam kurulumunun doğru tekniklerle ve püf noktalara uyarak yapılması çok önemlidir. Bunun için reklam uzmanlarından destek alabilir veya sosyal medya reklam kurulumu için verilen eğitimlere katılabilirsiniz. Butik işletme sosyal medya reklamı vermek için bir uzmandan destek almayı düşünüyorsanız Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz. 

google butik işletme reklamı

İnstagram Hesap Yönetimi 


İnstagram hesap yönetimi ve butik instagram takipçi artırma teknikleri için İnstagram algoritmasını iyi bilmeli ve ona yönelik paylaşımlar yapmalısınız. Etkileşim artıma ve takipçi kazanmaya yönelik paylaşımlar yaparken İnstagram tarafından belirlenen kurallara dikkat etmelisiniz aksi taktirde sayfanız engellenebilir ya da gerilere düşebilir. Bu yüzden doğru ve işini bilen reklam uzmanlarından tavsiye ya da destek almalısınız. İnstagram butik hesabı takipçi artırma konusunda internette birçok bilgi kirliliği bulunmaktadır. Siz de eğitimli ve tecrübeli bir reklam uzmanından danışmanlık hizmeti ve İnstagram butik reklamı kurulumu, sosyal medya yönetim hizmeti almak istiyorsanız Reklam Ads ile iletişime geçebilirsiniz. 

butik satış sitesi büyütme markalaşmak


Google Butik Reklamı Fiyatları 2022


Google ads ile çok az bütçelere de yüksek bütçelere de reklam oluşturabilirsiniz. Google Ads reklamlarının diğer bir özelliği ise belirlediğiniz reklam bütçesi sınırının dışına asla çıkmamasıdır. Google Ads reklam yönetimi fiyatları, web sitesi kurulum fiyatı, logo tasarım fiyatı gibi konularda bilgi sahibi olmak için Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz. 

Butik Reklamı Yayınlama e-ticaret sitesi kurulumu fiyat