TAKSİ DURAĞININ REKLAMI NASIL YAPILIR?


Artık insanlar kartvizitlerden numara bulmak yerine taksi çağırmak istedikleri zaman Google'da taksi durağı araması yapmaktadırlar. Siz de Google'da taksi durağı reklamı yayınlayarak müşterilere ulaşabilirsiniz. 

Taksi Durağı Google Reklam Ver


Google'a reklam vererek taksi durağınızın reklamını yapabilirsiniz. Taksi durakları için en uygun Google Ads reklamı telefon araması reklamlarıdır. Telefon araması reklamları yalnızca telefon araması yapan cihazlarda görünür ve reklama tıklandığı anda telefon araması gerçekleştirir. 

Böylelikle anlık taksi ihtiyacı duyan müşteriler Google araması yaptıktan sonra sizin taksi durağınızın reklamı ile karşılaşacak ve tek tıkla size ulaşabileceklerdir. 


Her şeyin dijitalleşmesiyle birlikte reklam ilanları ve tanıtım hizmetleri de dijitalleşti. Artık taksi durağı kartviziti veya el ilanı dağıtmak yerine Google'a taksi durağı reklamı vererek reklam bütçenizi daha doğru kullanabilirsiniz.

Google reklamları basım, dağıtım gibi maliyetleri de olmadığından geleneksel reklam yöntemlerine göre çok daha ekonomiktir. 


Neden Google Ads Yönetimi?

Doğru Google Ads reklamı yönetimi alarak reklamlarınızın daha görünür olmasını ve doğru hedef kitlesine ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 

Google Ads reklamlarının tasarım aşamasında hedef kitle seçimleri ve filtrelemeler doğru yapılmalıdır. Aksi halde reklamınız verimsiz olabilir. Daha az reklam bütçesi ile daha fazla verim almak için profesyonel reklam uzmanlarından alınan Google Ads reklam yönetimi olmazsa olmazdır. Google Ads reklamları Google reklam ilkelerine uygun olmalıdır. Aksi halde Google reklamları yayınlamamaktadır. Taksi durağı reklam ve tanıtım bütçeniz boşa gitmesin ve doğru kullanılsın istiyorsanız reklamlarınızı doğru tasarlamalı ve takibini gerçekleştirmelisiniz. Reklam Ads olarak tecrübeli ve alanında eğitimli reklam uzmanlarımızla Google Ads reklam danışmanlığı ve takibi gibi hizmetleri sağlamaktayız. 

Taksi Durağı Reklamı Yapma Tanıtım


Taksi Durağı Google Dikkat Edilmesi Gerekenler

Taksi durağı Google telefon araması reklamları için en önemli nokta lokasyon ve saat hedeflemesidir. Taksi durağınız hangi ilçelerde hizmet veriyor ise sadece o lokasyonlar hedeflenmelidir. Diğer lokasyonlarda reklamınız göründüğü takdirde hizmet veremeyeceğiniz müşteriler reklamınıza tıklayacak ve reklam bütçenizden boşuna kesinti yaşanacaktır. Saat hedeflemesi de aynı nedenden dolayı çok önemlidir. 

Taksi Durağı Google Reklamı Fiyatları 2022

Google Ads reklamlarının en önemli özelliği baştan belirlediğiniz reklam bütçesinin asla dışına çıkmamasıdır. Her bütçeye göre Google reklamı yayınlamak mümkün. günlük 10tl ile de 100tl ile de reklam verebilirsiniz. Doğru reklam yönetimi sayesinde az reklam bütçeleriyle yüksek müşteri dönüşü alabilirsiniz. Google Ads tıklama başına reklam ücreti almaktadır. Böylelikle ne kadar müşteri aramak için reklamınıza tıklarsa sadece o kadar ödeme yaparsınız.