Kuru Temizleme Firmasının Reklamı Nasıl Yapılır?

Google Kuru Temizleme Firması Reklamı


Kuru temizleme firması araştırması en çok internet üzerinden yapılmaktadır. Reklamların da artık dijitalleştiği günümüzde kuru temizleme firmanızın reklamını yaparak anlık ihtiyaçları doğrultusunda kuru temizleme hizmeti almak isteyen müşterilere en hızlı siz ulaşabilirsiniz. Bunun en iyi yolu Google'a kuru temizleme firması reklamı vermektir. Çağı yakalayarak diğer kuru temizleme işletmelerinin önüne geçmek ve müşterilerin en önce size ulaşmasını sağlamak için Google reklamları yayınlamalısınız.

Kuru Temizleme Firmaları İçin Google Reklamları


Google reklamları;
 
Google arama çubuğunda yapılan aramalar sonucunda en üstte reklam ibaresi ile yer alan arama sonuçları (arama motoru reklamları), 

Google araması sonucu telefon numarasının yer aldığı ve tek tıkla aranabildiği telefon reklamları,

internet sayfalarının yan veya alt kısmında yer alan reklamlar, 

Youtube videolarından önce yayınlanan kısa reklam videolarıdır. 

Kuru temizleme firmaları için en uygun Google reklam çeşidi Google arama motoru reklamları ve Google telefon reklamlarıdır. 

Kuru Temizleme Reklamı Ver


Google'a reklam nasıl verilir? diye merak ediyorsanız yazımızda bunu kısaca açıklayacağız. Google'a reklam vermek hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için daha önce yazdığımız Google'a Reklam Verme isimli yazımızı okuyabilirsiniz. 

Google'a reklam vermek için Google Ads platformuna kayıt olmalısınız. Ardından kuru temizleme firmanız için reklamlar tasarlamanız gerekmektedir. Ardından bütçenizi belirleyip ödeme işlemlerini gerçekleştirdikten sonra reklamlarınız yayınlanacaktır. Google reklamı vermek için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Bunlara dikkat edilmediği takdirde Google reklamınız verimsiz olabilir veya Google ilkelerine uymayan reklamlar yayından kaldırılır. Bu yüzden reklam bütçeniz boşa gidebilir. Kuru temizleme firması Google reklamı yayınlamak için önemli noktalara dikkat etmeli veya reklam uzmanlarından destek almalısınız. Reklam Ads olarak tecrübeli ve uzman reklam ekibimizle birlikte kuru temizleme firmaları için Google Ads reklam danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. 

Kuru Temizleme İşletme Google Ads Reklam Yayınla

Kuru Temizleme Firması Google İşletme Hesabı Kurulumu ve Google Harita Kaydı


Müşterilerin size daha kolay ulaşmasını sağlamak, daha güvenilir ve profesyonel bir görünüm kazanmak için kuru temizleme firmanızın Google işletme hesabı kurulumu ve harita kaydı yapılmalıdır. İşletme hesabı kaydı sayesinde müşteriler kurur temizleme dükkanınızın açık olduğu gün ve saatleri görebilir, iletişim bilgilerinizi görebilir ve tek tıkla ulaşabilir. Kuru temizleme firması harita kaydı sayesinde navigasyon bilgisi ile ulaşılabilir hale gelir ve Google haritalarda kuru temizleme firmanız ismi ile yer alır. 

Google Kuru Temizleme Firması Reklamları Fiyat 


Google Ads reklamlarının en iyi yanlarından biri reklam bütçenizi önceden belirlemeniz ve bunun dışına asla çıkılmamasıdır. Günlük 10tl ile de 100tl ile de reklam oluşturabilirsiniz. Her bütçeye uygun Google Ads reklamı verilebilmektedir. 


Googla'a Kuru Temizleme Firması Reklamı Vermek için Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz.