EMLAK OFİSİMİN REKLAMINI NASIL YAPABİLİRİM?


google ads emlak reklamı ver


Gayrimenkul sektörü en hızlı büyüyen ve en önemli sektörlerden biri. Artan konut ihtiyacı ve şehirleşme ile birlikte emlak ofisleri daha fazla önem kazanıyor. 

Kiralık veya satılık ev arayışındaki müşteriler veya ev sahipleri emlak ofisi arayışındayken emlak ofisi google reklamları sayesinde karşılarına çıkarak müşterileri diğer emlak ofislerinden önce kazanabilirsiniz. 


Emlak Ofisleri Neden Google Reklamı Yayınlamalı?

Google reklamları Google'ın yapay zekası sayesinde doğru hedef kitlesine önerilir. 

Evini satmak ya da kiralamak isteyen ev sahipleri ve ev arayışındaki müşterileri Google aramaları ve Google'da gezindiği internet siteleri sayesinde tespit ederek emlak ofisinizin reklamları onların gezdiği internet sitelerinde gösterir. Böylelikle pazardaki bu hedef kitlesi sizin emlak firmanıza ulaşır. 

Google reklamlarını yayınlarken doğru hedef kitlesi seçimleri yaparsanız reklamlarında az bütçe ile fazla verim alabilirsiniz. Örneğin hangi il ve hangi ilçelerde hizmet verdiğiniz, hangi gelir düzeyine hitap ettiğiniz emlak sektörü reklamları için çok önemlidir. Reklam Ads olarak reklam uzmanlarımızdan destek alabilir ve tam verimli emlak ofisi reklamı kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Doğru hedef kitlesi seçimi sayesinde direkt satış yapabileceğiniz potansiyel müşterilere ulaşırsınız. Hem müşteri kazanırken hem de zaman kazanarak satış yapamayacağınız müşterilerle vakit kaybetmezsiniz.  


Google'a Emlak Reklamı Verme 


Google emlak reklamı yayınlamak için Google Ads hesabı oluşturduktan sonra reklamlarınızı tasarlayıp ödeme yaparak Google'da emlak reklamı yayınlayabilirsiniz ya da Google Ads reklam danışmanlığı hizmeti veren reklam uzmanlarından destek alabilirsiniz. Reklam Ads olarak deneyimli ve bilgili reklam uzmanlarımızla emlak ofislerine reklam danışmanlığı hizmet vermekteyiz. 

Bireysel olarak kendi emlak firmanızın Google Ads reklamlarını oluşturmak istiyorsanız daha önce yazdığımız Google Ads yazısına göz atabilirsiniz. 


Neden Google'da Emlak Ofisi Reklamı Yayınlanmalı?

Hızla büyüyen emlak sektöründe rakip firmaların önüne geçmek,

Artan müşteri kitlesine diğer emlak ofislerinden önce ulaşmak,

Markalaşmak,

Kurumsal ve profesyonel görünüm kazanmak,

Çağın yeniliklerini yakalamak,

Müşteri kitlesini büyütmek,

Rakip emlak firmalarının önüne geçmek


Reklam Ofisi Web Sitesi Oluşturma


Kurumsal bir kimlik kazanmak ve profesyonel görünmek için en önemli adımlardan biri emlak ofisinize ait bir web sitesi tasarımı oluşturmaktır. 

Ayrıca emlak ofisi web sitesi sayesinde Google aramalarında ön sıralarda çıkabilirsiniz. Google aramalarında ön sıralarda çıkabilmek için emlak ofisi web sitesi yazılarının seo tekniklerine uygun hazırlanması ve web sitesi tasarımının kaliteli ve hızlı açılabilir olması gerekmektedir. Reklam Ads olarak emlak ofisi web sitesi kurulumu gerçekleştirmekteyiz. 

web sitesi oluşturmak ve markalaşmak için logo tasarımı da oldukça önemlidir. Reklam Ads olarak web sitesi kurulumu hizmetini emlak ofisi logo tasarımı ve seo teknikleriyle yazılmış içerik yazılarıyla birlikte sağlamaktayız. 


emlak ofisi tanıtım hizmetleri fiyat

Google Emlak Ofisi İşletme Hesabı Kurulumu ve Harita Konum Bilgisi Ekleme 

Kurumsal bir emlak ofisi olmanın ilk adımı Google işletme hesabı kurulumudur. İşletme hesabı sayesinde emlak ofisinizin telefon numarası, adres bilgisi ve çalışma saatleri Google'da gösterilir. Google haritalarda emlak ofisiniz ismiyle birlikte görünür. Emlak ofisiniz navigasyon bilgisi kullanarak ulaşılabilir hale gelir. 

Google Emlak Ofisi Reklamı Fiyatları


Google Ads reklamları her bütçe ile oluşturulabilmektedir. Google sadece reklamlarınıza tıklandığında ücret alır ve belirlediğiniz reklam bütçesi sınırının dışına asla çıkmaz. Emlak ofisi firmanız için düşük bütçelerle de reklam oluşturabilirsiniz. 


Google'a emlak ofisi reklamı vermek ve diğer tanıtım hizmetlerinden yararlanmak için Reklam Ads ile iletişime geçebilirsiniz. 

emlak ofisi tanıtımı