BÖCEK İLAÇLAMA SERVİSİNİN REKLAMI NASIL YAPILIR?

Böcek ilaçlama servisinizin reklamını yapmak ve yeni müşteriler kazanmak istiyorsanız dijital reklam yöntemlerini denemelisiniz.

böcek ilaçlama servisi reklamı yayınla


Her şeyin dijitalleştiği günümüzde, reklam ve tanıtım hizmetleri de artık dijital yöntemlerle yapılır hale geldi. Kartvizit, broşür dağıtma gibi reklam yöntemleri hem ilgi çekmemekte hem de basım, dağıtım gibi masrafları olduğundan dijital tanıtım yöntemlerine göre maliyetli olmakta.


Dijital reklam yöntemlerinin en bilineni Google'a reklam vermektir. Siz de böcek ilaçlama servisi için Google reklamı vermek istiyorsanız bu yazıda, "Google reklamları nedir?" ve "Google'a nasıl reklam verilir?" sorularını açıklayacağız.


Google Reklamı Nedir?

Google reklamları: 

1- Google arama çubuğunda yapılan aramalar sonucu ilk sıralarda "reklam" ibaresi ile yer alan arama sonuçları,

2- Telefonla Google'da yapılan aramalar sonucu telefon numarası olarak görünen ve tıklandığında telefon araması yapan telefon reklamları,

3- İnternet sitelerinin yan veya alt sütununda görsel olarak yer alan reklamlar,

4- Youtube'da videolardan önce yer alan kısa tanıtımlar,

Google reklamlarının çeşididir. 

Böcek ilaçlama servisleri için en uygun Google reklam çeşidi: ilk iki maddede yer alan Google arama ağı reklamları ve Google telefon araması reklamlarıdır. 

Google reklamları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Google'a reklam verme isimli yazımıza göz atın.

Google'a Nasıl Reklam Verilir?

Böcek ilaçlama servisiniz için Google'a reklam vermek istiyorsanız öncelikle Google Ads sistemine kayıt olmalı ve ardından reklam tasarımlarınızı gerçekleştirmelisiniz. Bütçe sınırınızı belirleyip ödeme yaptıktan sonra reklamlarınız Google'da yayınlanacaktır. Reklam Ads olarak uzman ekibimizle birlikte tüm bunları firmanız için sizin yerinize yapıyoruz. Google Ads danışmanlığı almak için Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz. 

google reklamı yayınla


Google Ads reklam danışmanlığı almak doğru reklam kurulumu gerçekleştirmek ve reklam bütçenizin boşa harcanmasını önlemek için gereklidir. 

Google reklam ilkelerine uygun hazırlanmayan reklamlar yayına alınmamaktadır. Bu yüzden reklam bütçeniz ve zamanınız boşa gidebilir. Ayrıca yayınlanan reklamlar için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Böcek ilaçlama firmanız için reklam yayınlamak istiyorsanız özellikle hedef lokasyon seçimini ve reklamlarınızın gösterileceği saatlerin seçimini doğru yapmalısınız. Reklam metinleri ve sloganlar dikkat çekici olmalı ayrıca seo tekniklerine uygun olmalıdır. 

Daha birçok püf noktasına dikkat edilerek hazırlanmış reklamlar sayesinde düşük reklam bütçeleriyle fazla verim elde edebilirsiniz. Alanında eğitimli ve tecrübeli reklam uzmanlarımızdan böcek ilaçlama servisi için Google Ads danışmanlığı almak istiyorsanız bize ulaşın. 



Böcek İlaçlama Servisi Web Sitesi Oluşturma

Web sitesi sayesinde daha profesyonel ve kurumsal bir görünüm kazanabilirsiniz. Ayrıca doğru web sitesi tasarımı sayesine reklam vermeden de arama sonuçlarında yukarı sıralarda görünebilirsiniz. Bu sayede reklam bütçenizden tasarruf etmiş olursunuz. 

Bunun için web sitenizin tasarımı kaliteli ve hızlı açılabilir olmalı, web sitenizde yer alan metinler seo tekniklerine uygun yazılmış olmalıdır. 

Reklam ads olarak reklam ve seo yönetimi konusunda bilgili reklam uzmanlarımızla birlikte böcek ilaçlama servisi web sitesi tasarımı gerçekleştirmekteyiz.

Web sitesi için önemli detaylardan biri de logo tasarımıdır. Reklam ads olarak böcek ilaçlama servisi web sitesi kurulumu ve logo tasarım hizmetini beraber vermekteyiz. 

böcek ilaçlama servisi google reklamı yayınla ads reklamı


Google Reklamı Fiyatları 2022

Günlük 10tl ile de 100tl ile de Google'a reklam vermek mümkün. Her bütçeye göre Google reklamı verebilirsiniz. 

Ayrıca Google başta belirlediğiniz günlük reklam bütçesinin dışına asla çıkmaz. 

Yayınladığınız Google reklamlarına tıklandığı kadar ücret ödersiniz. Bu sayede ne kadar müşteri size dönüş yaparsa sadece o kadar ödeme hesabınızdan kesilir. Reklam bütçenizi doğru yönetmek istiyorsanız Google Ads reklam danışmanlığı ile boş tıklamaların önüne geçerek verimli reklamlar yayınlayabilirsiniz. 


Google'a böcek ilaçlama servisi reklamı vermek ve diğer dijital reklam hizmetleri için bize ulaşın.