ÇİÇEKÇİ REKLAMI NASIL YAPILIR?

Uzaktan hediye gönderimlerinin arttığı son yıllarda çiçekçiler de bu dijital rekabet ortamına katılmaya başladı. 

Uzaktan çiçek gönderimi hizmetinizi duyurmak istiyorsanız veya çiçek dükkanınıza müşteri çekmek istiyorsanız Google'a reklam vererek bu rekabet ağına vakit kaybetmeden katılmalısınız.

Çiçekçi Reklamı Ver Googlea Reklam Ver


Neden Çiçekçi İçin Google Reklamı?

Rakiplerin önüne geçmek,

Yeniliklere ayak uydurarak çağı yakalamak,

Reklam ve tanıtım bütçesinden tasarruf etmek,

Yeni müşteriler kazanmak,

Markalaşmak,


Google Reklamları Nelerdir?

Google reklamları Google arama çubuğunda yapılan arama sonuçlarında en üstte "reklam" ibaresi ile yer alan arama sonuçları veya web sitelerinin yan veya alt kısmında yer alan görsel reklamlardır. 

Google reklamları hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için Google'a reklam verme isimli yazımıza göz atabilirsiniz. 

Google'a Nasıl Reklam Verilir?

Google'a reklam vermek için Google Ads sistemine kayıt olarak reklam tasarımlarınızı oluşturmalısınız. Ardından belirlediğiniz günlük bütçe sınırına uygun ödemeniz gerçekleştirerek reklamlarınızı Google'ın onayına sunabilirsiniz. Reklamların yayınlanabilmesi için Google reklam ilkelerine uygun hazırlanmış olması gerekmektedir. Aksi halde reklamlarınız yayınlanmaz. Ayrıca reklamlarınızdan verim alabilmek için kurulum ve tasarımlarını doğru gerçekleştirmelisiniz. Aksi halde reklam bütçeniz boşa gidebilir. Reklam Ads olarak eğitimli ve tecrübeli reklam uzmanlarımızla birlikte çiçekçilere Google Ads reklam danışmanlığı ve Google reklam kurulum hizmeti sağlamaktayız. Bize ulaşabilirsiniz.

Çiçekçi Google Ads reklamı ver


Çiçekçiler için Google reklamı yayınlarken en dikkat edilmesi gereken noktalardan biri saat ve lokasyon hedeflemeleridir. Sadece dükkanınızın açık olduğu saatlerde reklamlarınızın gösterilmesi ve sadece hizmet sağlayabildiğiniz lokasyondaki insanların reklamlarınızla karşılaşması reklam bütçenizin boşa harcanmaması için oldukça önemlidir. Daha birçok reklam yayınlama püf noktaları için Reklam Ads'ten Google çiçekçi reklamı kurulum hizmeti alabilirsiniz. 

Google Çiçekçi İşletme Hesabı Kurulumu ve Harita Kaydı

İşletme hesabı ve harita kaydı dükkanı olan işletmeler için olmazsa olmazdır. Google işletme hesabı kurulumu sayesinde müşteriler dükkanınızın açık olduğu saat ve günleri, iletişim bilgilerinizi görebilir. Ve tek tıkla sizinle iletişim kurabilirler. Harita kaydı sayesinde çiçek dükkanınız ismiyle birlikte Google haritalarda görünür ve navigasyon bilgisi ile ulaşılabilir hale gelir. 


Google Çiçekçi Reklamı Fiyatları 2022

Google Ads reklamları günlük 10tl veya 100tl ile de oluşturulabilen reklamlardır. Düşük reklam bütçeleri ile de Google'a reklam verebilmeniz mümkün. Ayrıca Google belirlediğiniz günlük reklam bütçesi sınırını asla aşmaz. 

Google sadece tıklama başına reklamlarınızdan ödeme alır. Bu yüzden reklamlarınızın doğru hazırlanması reklam bütçenizin verimli harcanması adına çok önemlidir. Önemli reklam kurulum tekniklerine dikkat edilerek hazırlanmış Google reklamları sayesinde az reklam bütçeleriyle fazla müşteri dönüşü elde edebilirsiniz. 

Google Ads çiçekçi reklamı fiyatları


Google'a çiçekçi reklamı vermek ve diğer hizmetlerden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.