SU BAYİ REKLAMI NASIL YAPILIR?

Kartvizit ve broşür gibi reklam yöntemleri yerini dijital reklam ve tanıtım hizmetlerine bıraktı. Siz de su bayinizin reklamını yapmak istiyorsanız Google'a reklam vermelisiniz. 

Google reklamları sayesinde su bayisi arayan müşteriler direkt olarak sizin su bayiniz ve telefon numaranızla karşılaşarak size ulaşacaklardır. 

google su bayisi reklamı yayınla google ads

Google Reklamı Nedir?

Google reklamlarının birçok çeşidi bulunur. Su bayileri için en uygun Google reklam türü Google telefon araması reklamlarıdır. Google telefon araması reklamları sayesinde, sizin hizmet verdiğiniz bölgede yaşayan müşterilerden biri Google'da su bayi araması yaptıktan sonra çıkan arama sonuçlarında ilk sıralarda sizin su bayinizin telefon numarası görünür. Böylelikle su bayisi arayışında olan müşteriler tek tıkla sizin telefonunuzu ararlar. 

Google reklamları hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorsanız Google'a reklam verme başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. 

Google'a Nasıl Reklam Verilir?

Google'a reklam vermek için bireysel olarak veya dijital reklam ajanslarından destek alarak Google reklamları yayınlayabilirsiniz. Google'a reklam verme işlemlerini bireysel olarak gerçekleştirmek istiyorsanız ilk olarak Google Ads hesabı oluşturup ardından reklam kurulumlarını yapmalısınız. Günlük belirlediğiniz bütçe sınırına göre ödemenizi gerçekleştirdikten sonra reklamlarınız Google reklam ilkelerine uygunsa yayınlanacaktır. Gogle reklam ilkelerine uygun olmayan Google reklamları yayınlanmamaktadır. Reklam Ads olarak sizin yerinize su bayiniz için reklam kurulum hizmetlerini uzman ekibimizle birlikte yapmaktayız. 

Yanlış reklam kurulumu reklam bütçenizin boşa gitmesine sebep olabilir. Bu yüzden eğitimli ve tecrübeli reklam uzmanlarından destek almalısınız. Su bayi Google reklamı yayınlama hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

google ads su bayii reklamı yayınla fiyat

Su Bayisi Google Reklamı Fiyat 2022

Google Ads reklamları günlük belirlediğiniz reklam bütçesi sınırını asla aşmaz. Günlük 10tl ile de 100tl ile de Google'da reklam yayınlayabilirsiniz. Düşük reklam bütçeleriyle su bayisi Google reklamı yayınlayabilirsiniz. 

Ayrıca Google Ads sadece reklamlarınız tıklandığında ücret kesintisi yapar. Böylelikle ne kadar müşteri dönüşü alıyorsanız o kadar reklam kesintiniz olur. Doğru reklam kurulumu ise bunun için önemlidir. Reklam kurulumunuz hizmet verdiğiniz loksyon ve saat hedeflemelerine göre yapılmazsa hizmet veremeyeceğiniz tıklamalar yüzünden reklam bütçeniz boşa harcanır. Doğru Google Ads reklam kurulumu ve takibi için bize ulaşın.

google ads su bayisi reklamı



Google'a su bayi reklamı vermek ve diğer tanıtım hizmetlerinden yararlanmak için Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz.