E-TİCARET SİTELERİ NASIL REKLAM YAPABİLİR?

E-ticaret siteleri Google'a reklam vererek ürünlerinin tanıtım ve reklamını gerçekleştirebilir. 

e-ticaret sitesi dijital reklam ve tanıtım

Google Reklamları Nedir?

5 tür Google reklamı bulunmaktadır:

1- Google arama çubuğunda yapılan aramalar sonucunda üst sıralarda "reklam" ibaresi ile yer alan arama sonuçları,

2- Google'da yapılan aramalar sonucunda telefon numarası ile gözüken Google telefon araması reklamları,

3- İnternet sitelerinin yan veya alt kısmında görsel olarak yer alan Google alışveriş reklamları,

4- Youtube videolarından önce yayınlanan kısa tanıtım videoları veya görseller 

5- Google iş ortağı sitelerinde yer alan görsel reklamlar

E-ticaret siteniz için uygun olan Google reklamını belirleyerek Google reklamınızı yayınlayabilirsiniz.

Google'a nasıl e-ticaret sitesi reklamı verilir?

Google'da reklam yayınlamak için Google Ads platformuna kayıt olmalısınız. Ardından e-ticaret Google reklamı kurulumu ve tasarımlarınızı gerçekleştirip belirlediğiniz günlük reklam bütçesine göre ödeme yaparak reklamlarınızı yayınlanmak üzere incelemeye gönderebilirsiniz. Google reklam ilkelerine uygun bulunan reklamlar Google tarafından yayına alınmaktadır. Google reklamları hakkında fazla bilgi sahibi olmak için Google'a reklam verme başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz. 

Google reklamlarınızı oluştururken hedef kitle seçimini doğru yapmanız oldukça önemlidir. Aksi halde reklamlarınız yanlış hedef kitlelere gösterilecek ve müşteri olarak kazanamayacağınız kitlelerden tıklama alacaksınız. Bu sebeple reklam bütçenizi boşa harcayabilirsiniz. Doğru Google Ads reklamı kurulumu gerçekleştirmek istiyorsanız alanında eğitimli ve tecrübeli reklam uzmanlarından oluşan ekibimizle birlikte e-ticaret sitelerine Google Ads reklam danışmanlığı ve reklam kurulum hizmeti vermekteyiz. Reklam Ads'e ulaşarak daha fazla bilgi alabilirsiniz. 

e-ticaret sitesi google ads reklamı yayınlama

E-ticaret Sitesi Google Reklamları Fiyat 2022


Google Ads belirlediğiniz reklam bütçesinin dışına asla çıkmaz. Günlük 10tl ile de 100tl ile de Google'a reklam verebilirsiniz. Püf noktalarına ve verimli reklam yönetimi tekniklerine dikkat ederek Google reklamlarınızın tasarımını ve kurulumunu gerçekleştirirseniz düşük reklam bütçeleri ile yüksek müşteri dönüşü ve satış elde edebilirsiniz. Reklam Ads olarak uzman ekibimiz e-ticaret siteleri için reklam kurulumu gerçekleştirmekte ve seo tekniklerine uygun reklam tasarımları hazırlamaktadır.

E-ticaret Siteleri İçin Web Sitesi Tasarımı

E-ticaret siteniz için bir web sitesi veya web satış sitesine sahip olmanız gerekmektedir. Hem müşteri çekmek, hem de Google aramalarında üst sıralarda yer almak için web sitesi tasarımınızın kullanışlı, ilgi çekici, kaliteli ve hızlı açılabilir olması çok önemlidir. Ayrıca e-ticaret satış web sitenizde güvenilir ödeme yöntemlerini kullanmalısınız. Reklam Ads e-ticaret web sitesi tasarımı ve markanız için logo tasarımı gibi hizmetleri vermektedir. 


google reklamı yayınlama e-ticaret web sitesi tasarım satış sitesi



Google'a e-ticaret sitesi reklamı vermek ve diğer reklam - tanıtım hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.