Dershane veya Özel Kursların Reklamı Nasıl Yapılır?

Artık müşteriler ihtiyaç duydukları hizmet arayışını Google üzerinden gerçekleştirmektedir. Dershanenizin reklamını yapmak için Google'a reklam verebilirsiniz. Böylelikle dershane veya özel ders arayışında olan öğrenci ve veliler Google'da arama yaptıklarında sizin reklam ilanınız ile karşılaşacaklardır. Google reklamları sayesinde dershaneniz için yeni öğrenciler kazanabilirsiniz. 

dershane reklamı ver google reklam yayınla

Google Reklamları Nedir ?

5 tür Google reklamı bulunmaktadır:

1- Google arama çubuğunda yapılan aramalar sonucunda üst sıralarda "reklam" ibaresi ile yer alan arama sonuçları,

2- Google'da yapılan aramalar sonucunda telefon numarası ile gözüken Google telefon araması reklamları,

3- İnternet sitelerinin yan veya alt kısmında görsel olarak yer alan Google alışveriş reklamları,

4- Youtube videolarından önce yayınlanan kısa tanıtım videoları veya görseller 

5- Google iş ortağı sitelerinde yer alan görsel reklamlar

Dershaneniz için en uygun Google reklam türünü seçerek Google'a reklam verebilirsiniz. Arama reklamları ve telefon araması reklamları dershaneler için en uygun Google reklam türüdür. 

Google'a Nasıl Eğitim Sektörü Reklamı Verilir?

Google'a reklam vermek için Google Ads sistemine kayıt olarak reklam kurulumlarını gerçekleştirmelisiniz. Ardından belirlediğiniz günlük bütçe sınırına uygun olarak ödeme yapmalısınız. Eğer reklamlarınız Google reklam ilkelerine ve kurallarına uygun ise inceleme tamamlandıktan sonra Google tarafından yayına alınacaktır. Google reklamları hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak için Google'a reklam verme başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Google reklam yayınlama kurallarına uygun olmayan reklamlar yayınlanmamaktadır. Ayrıca reklamların kurulumu gerçekleştirilirken hedef kitle seçimi gibi önemli detaylar doğru ayarlanmadığı takdirde reklamlarınız verimsiz olabilir. Bu yüzden reklam bütçeniz ve vaktiniz boşa gidebilir. Doğru reklam kurulumu gerçekleştirmek için uzmanlardan destek alabilirsiniz. Reklam Ads olarak alanında eğitimli ve tecrübeli reklam uzmanlarımızla birlikte dershaneler ve eğitim sektöründeki işletmeler için Google Ads reklam danışmanlığı, Google reklam kurulumu ve takibi gibi dijital tanıtım hizmetleri vermekteyiz. 

google ads eğitim sektörü reklamları

Google Dershane Reklamı Fiyatları 2022

Günlük 10tl ile de 100tl ile de Google reklamı yayınlamak mümkün. Doğru reklam yönetimi sayesinde düşük bütçelerle de reklamlarınızdan yüksek müşteri dönüşü elde edebilirsiniz. Profesyonellerden eğitim sektörü Google Ads reklam yönetim hizmeti almak için Reklam Ads'e ulaşın. 

Google reklamları sadece reklamınıza tıklandığında hesabınızdan ücret keser. Bu sayede ne kadar müşteri dönüşü alırsanız o kadar ödeme yapmış olursunuz. Doğru hedef kitle seçimi ve reklam filtrelemeleri sayesinde reklamlarını sonuçsuz tıklamalardan uzak tutabilirsiniz. 

Google Ads'in en önemli özelliklerinden biri ise belirlediğiniz günlük reklam bütçesi sınırının dışına asla çıkmamasıdır. 

Dershane İçin Web Sitesi Kurulumu

Dershaneniz için bir web sitesine sahip olarak daha profesyonel ve kurumsal bir görünüm kazanabilirsiniz. Bilgilendirici ve ilgi çekici web sitesi tasarımı sayesinde müşterilerin güvenini ve ilgisini daha çok kazanabilirsiniz. Dershane web sitesi tasarımının anlaşılır, sade ve bilgilendirici olması önemlidir. Geçmiş öğrenci başarılarının yer aldığı, öğretmen, sınıfların fiziksel özellikleri ve eğitim programı hakkında ziyaretçilerin bilgilendirildiği ve iletişim bilgilerinin paylaşıldığı bir web sitesi müşteriler için oldukça faydalı olmaktadır. Ayrıca web sitesinde yer alan iletişim balonu veya linki sayesinde müşteriler tek tıkla telefon araması veya mesaj yoluyla sizinle iletişime geçebilir. 

Dershaneler İçin Google İşletme Hesabı Kurulumu ve Harita Kaydı

Google işletme hesabı kurulumu ve harita kaydı işletmeler için olmazsa olmazdır. İşletme hesabı kurulumu sayesinde işletmenizin açık olduğu saat ve günler, iletişim ve konum bilgileri gibi temel bilgiler Google'da yer alır. Harita kaydı sayesinde işletmeniz adı ile Google haritalarda görünür hale gelir ve navigasyon bilgisi ile ulaşılabilir. 

özel kurs ve dershane tanıtım reklam google



Google eğitim sektörü tanıtım hizmetleri, Google'a dershane reklamı vermek ve diğer tanıtım hizmetleri için Reklam Ads ile iletişime geçebilirsiniz.