Temizlik Firması Tanıtımı Nasıl Yapılır?

Google'a reklam vererek temizlik firması tanıtımı yapabilirsiniz. 

Temizlik firması arayışında olan müşteriler Google üzerinden araştırma yapmaktadır. Google'a reklam vererek müşteriler Google arama çubuğunda temizlik firması araması yaptıkları zaman karşılarına çıkarsınız. Böylelikle temizlik firması arayışında olan müşteriler tek tıkla sizin firmanıza ulaşır. İyi bir reklam yönetimi sayesinde diğer reklam veren temizlik firmalarından daha yukarı sıralarda çıkarak rakiplerinizden daha çok müşteriye ulaşabilirsiniz. 

google temizlik firması reklamı yayınla


Google Reklamları Nedir ?

5 tür Google reklamı bulunmaktadır:

1- Google arama çubuğunda yapılan aramalar sonucunda üst sıralarda "reklam" ibaresi ile yer alan arama sonuçları,

2- Google'da yapılan aramalar sonucunda telefon numarası ile gözüken Google telefon araması reklamları,

3- İnternet sitelerinin yan veya alt kısmında görsel olarak yer alan Google alışveriş reklamları,

4- Youtube videolarından önce yayınlanan kısa tanıtım videoları veya görseller 

5- Google iş ortağı sitelerinde yer alan görsel reklamlar


Temizlik firmaları için Google' reklamı yayınlamak istiyorsanız en uygun reklam türü Google arama ağı reklamları ve Google telefon araması reklamlarıdır. 


Nasıl Google'a Temizlik Firması Reklamı Verilir?

Google'a reklam vermek için ilk olarak Google Ads sistemine kayıt olmalısınız. Ardından reklam kurulumlarınızı gerçekleştirmelisiniz. Günlük belirlediğiniz bütçe sınırına göre ödeme yaptıktan sonra Google reklamlarınızı incelemeye alacaktır. Google reklam ilkelerine ve kurallarına uygun olarak hazırlanan reklamlar yayınlanmaktadır. Google reklamları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Google'a reklam verme başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. 

Google reklamı yayınlarken kurallara uygun reklam kurulumu gerçekleştirmek ve reklamlarınızdan yüksek müşteri dönüşü elde etmek için ise hedef kitle seçimi, reklam metni ve başlıklarının ilgi çekici hazırlanması, anahtar kelime seçimi gibi Google reklamı kurulumu püf noktalarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Google Ads reklam danışmanlığı hizmeti alarak bu konular için profesyonellerden destek alabilirsiniz. Reklam Ads olarak alanında eğitimli ve tecrübeli reklam uzmanlarımızla Google Ads reklam kurulum hizmetini temizlik firmaları için gerçekleştirmekteyiz. Google'a reklam vermek istiyorsanız Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz. 

Google Ads danışmanlığı temizlik firması reklam



Google Temizlik Firması Reklam Verme Fiyatları 2022

Google reklamlarınızdan tıklama sayısına göre ücret talep eder. Ayrıca Google Ads belirlediğiniz bütçe sınırının üstüne asla çıkmaz. Günlük 10tl ile de 100tl ile de reklam oluşturabilirsiniz. 

İyi bir reklam yönetimi sayesinde düşük reklam bütçeleriyle yüksek müşteri dönüşü elde etmeniz mümkün. Ancak hatalı reklam kurulumları boş tıklama almanıza veya reklamlarınızın çok alt sıralarda çıkmasına sebebiyet verebilir. Bu yüzden reklam bütçeniz boşa harcanabilir. Doğru Google Ads reklam kurulumu gerçekleştirmek istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. 

Temizlik Firması İçin Web Site Kurulumu

Web sitesi sayesinde Google reklamları haricinde de Google arama sonuçlarında üst sıralarda yer alabilirsiniz. Bunun için web sitesinin seo tekniklerine uygun hazırlanmış olması gerekmektedir. Ayrıca web sitesinin hızlı açılabilir, kullanışlı ve kaliteli bir tasarıma sahip olması, reklam metinlerinin ilgi çekici ve seo teknikleriyle hazırlanmış olması gerekmektedir.

Web sitesi sayesinde daha kurumsal ve profesyonel görünürsünüz. Müşterilerinizin güvenini kazanmak ve rakip firmaların önüne geçmek için temizlik firması web sitesi kurulum hizmeti alabilirsiniz. Reklam Ads olarak web sitesi kurulum hizmetini logo tasarımı ile beraber vermekteyiz. 

google ads reklam ver temizlik firmaları


Google'a temizlik firması reklamı vermek ve diğer tanıtım hizmetlerinden yararlanmak için Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz.