GÜZELLİK SALONUMUN REKLAMINI NASIL YAPARIM?


Dijitalleşen günümüz dünyasında reklam ve tanıtım yöntemleri de dijital olmaya başladı. Çağımızı yakalamak, güzellik salonunuzu büyütmek ve rakip işletmelerin önüne geçmek istiyorsanız siz de dijital reklam yöntemlerini uygulamalısınız. Dijital reklam yöntemlerinin en bilineni Google'a reklam vermektir. 

İnternet sitelerinin sağında veya altında yer alan, ya da ana sayfada görünen reklamlar, Google araması sonuçlarının en üstünde reklam ibaresi ile yer alan sonuçlar, application indirirken ekranda görünen reklamlar, YouTube videolarından önce çıkan kısa videolar Google reklamlarıdır. 

Google reklamı verme fiyatları

Güzellik salonları için Google reklamlarının faydaları

Reklamlarınız güzellik salonuna gitme alışkanlığı olan potansiyel müşterilere gözükür 

Sadece potansiyel müşteriler reklamlarınızı gördüğü için reklam bütçesinden tasarruf edersiniz

Başka güzellik salonlarına giden müşterilerin dikkatini çekebilirsiniz

Daha profesyonel görünürsünüz

Markalaşmak, ve kurumsallaşmak için gereklidir

Müşteri kitleniz genişler

Bütçe sınırınızı belirleyerek bütçe aşımı ile karşılaşmazsınız

Matbaa, dağıtım gibi masraflar olmadığından ekonomiktir

Güzellik salonum için Google'a nasıl reklam verebilirim?


Google reklamı vermek için Google Ads sistemine kayıt olarak bir reklam tasarlamalısınız. Google reklamlarını oluştururken dikkat etmek gerek önemli noktalar vardır. Aksi halde reklam bütçeniz verimsiz harcanabilir ya da Google reklam verme kurallarına uymayan reklamlar yayına alınmadığı için reklam yayınlama girişiminiz başarısız sonuçlanabilir. Google Ads reklamları ve püf noktaları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için yazımıza göz atabilirsiniz. 

Zaman kaybetmeden daha verimli Google reklamları yayınlamak istiyorsanız reklam uzmanlarından ya da Google Ads yönetim hizmeti veren reklam ajanslarından Google Ads reklam kurulum ve analiz hizmeti alabilirsiniz. Reklam Ads olarak tecrübeli reklam uzmanlarımızla birlikte güzellik salonlarına Google Ads reklam kurulum ve takip hizmeti vermekteyiz. 

güzellik salonu tanıtımı yapma reklam verme

Güzellik salonları için sosyal medya reklamları 

İnstagram ve facebook gibi sosyal medya mecraları güzellik salonu müşterisi olan kadınların gün içinde en fazla vakit geçirdiği yerlerden biridir. Sosyal medyada gördükleri paylaşımlar ve reklamlar sayesinde güzellik ve alışveriş alışkanlıkları etkilenmektedir. 

İnstagram akışında gönderilerin arasında çıkan sponsor ibareli gönderiler veya hikaye reklamları potansiyel güzellik salonu müşterilerinin önüne sık sık çıkmaktadır. İnstagram ve Facebook'un yapay zeka algoritması sayesinde güzellik salonu ve bakım gibi konulara ilgi duyan, bu konularla ilgili sayfaları takip eden kullanıcılar sizin güzellik salonu gönderinizi görürler. Böylelikle rakip firmaların müşterilerini kazanabilirsiniz.

Güzellik salonu sosyal medya reklamı kurulum ve takip hizmetinden yararlanmak için Reklam Ads ile iletişime geçebilirsiniz. 

Güzellik salonu sosyal medya yönetimi

Reklamlar dışında güzellik salonunuzun İnstagram sayfasını da büyütmelisiniz. Daha fazla İnstagram takipçisi kazanmak, İnstagram gönderilerinizin beğeni ve yorum sayısını artırmak ve İnstagram hesabı etkileşimini artırmak için belli paylaşım tekniklerine dikkat etmek gerekir. İnstagram algoritmasının çalışma şeklini iyi analiz etmeli ve buna yönelik İnstagram paylaşım taktikleri uygulamalısınız. Takipçi artırmak için uygulanan bazı yöntemler görünüşte takipçi sayınızı artırsa da etkileşiminize etki etmez hatta azaltır. Bu yüzden gerçek reklam uzmanlarından tavsiye veya destek almalısınız. Reklam Ads tecrübeli ve eğitimli reklam uzmanlarıyla güzellik salonlarına sosyal medya hesabı yönetim hizmeti vermektedir. 

Güzellik salonu web sitesi oluşturma 

Kurumsal bir görünüm kazanmak ve markalaşmak için güzellik salonunuza ait bir web sitesi olmazla olmazdır. Web sitesi sayesinde müşterilerinizin gözünde daha profesyonel görünebilirsiniz. Web sitesi tasarımını oluştururken kaliteli olması, hızlı açılır olması, müşteriler için kullanışlı olması, içerik metinlerinin seo tekniklerine uygun yazılmış olması gibi detaylara dikkat etmelisiniz. Doğru hazırlanmış bir web sitesi sayesinde Google'da yapılan güzellik salonu hizmetleri aramalarında arama sonuçlarında ilk sıralarda yer alabilirsiniz. Böylelikle güzellik salonu hizmeti almak isteyen müşteriler diğer güzellik salonlarından önce sizin web sitenizle karşılaşacaklardır. Ayrıca güzellik salonu Google reklamlarının da daha görünür olması için web sitesi kurulumunun doğru yapılmış olması gerekmektedir.

Reklam Ads, seo tekniklerine uygun güzellik salonu web sitesi kurulum hizmetini gerçekleştirmektedir.

Güzellik salonu logo tasarımı

Logo markalaşmak için en önemli adımlardan biridir. Akılda kalıcı ve markanıza özel logo tasarımı güzellik salonu işletmeniz adına oldukça yararlı olacaktır. Reklam Ads güzellik salonu logosu tasarım hizmetini web sitesi kurulumu ile birlikte gerçekleştirmektedir.

Güzellik salonu Google işletme hesabı kurulumu ve harita kaydı

Google işletme hesabı kaydı sayesinde Google'da arama yapan müşterileriniz güzellik salonunuzun çalışma saatleri ve günlerine, iletişim bilgisine, konum bilgisine kolayca ulaşır. Güzellik salonunuz Google işletme hesabı sayesinde daha görünür hale gelir. Ayrıca harita kaydı ile birlikte navigasyon ve konum hizmetleriyle ulaşılabilir olur ve Google haritalarda güzellik salonunuz ismi ile yer alır. 

Google güzellik salonu reklamı fiyatları 2022

Google Ads'in en önemli özelliklerdin biri belirlediğiniz bütçe sınırının dışına asla çıkmamasıdır. Böylelikle bütçe aşımı gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Ayrıca çok az bütçelerle bile Google reklamı verebilirsiniz. İsterseniz günlük 10tl isterseniz 100tl harcayarak reklam oluşturmak mümkün. Reklam Ads ile iletişime geçerek güzellik salonu Google Ads reklam kurulumu, güzellik salonu web sitesi kurulumu ve logo tasarımı gibi tüm reklam - tanıtım hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz. 

güzellik salonu tanıtım reklam instagram büyütme


Google'a Güzellik Salonu Reklamı vermek ve diğer reklam, tanıtım hizmetlerinden yararlanmak için reklam ads ile iletişime geçmeyi unutmayın!