Oteller İçin Google Reklamları 2024

Otel ihtiyacı duyan ve otel araştırması yapmak isteyen müşteriler Google araması yaparak otel araştırmaktadırlar. Siz de bu müşterilerin karşısına çıkmak, rakip firmalardan daha önce ulaşmak ve otelinizin tanıtımını gerçekleştirmek istiyorsanız Google'da reklam yayınlamalısınız. 

googlea otel reklamı ver


Google'a Otel Reklamı Verme 

Google'a reklam vermek için Google Ads sistemine kayıt olmalısınız. Ardından otel reklamlarınızın kurulum ve tasarımını gerçekleştirmeli, bütçe sınırınızı belirlemeli ve ödeme yapmalısınız. Google Ads reklam kuralları ve Google reklam verme ilkelerine uygun bulunan reklamlar Google tarafından yayına alınmaktadır. 

Reklamlarınızdan verim almak, Google incelemeleri sonucunda reddedilmesini engellemek, reklamlarınızın size dönüş sağlayacak müşterilerin karşısına çıkması için doğru reklam kurulumu çok önemlidir. 

Hedef kitle seçimi, 
Anahtar kelime seçimi ve filtrelemeler, 
Rakip firma reklamlarının analizleri, 
Reklamın yayınlanacağı saat ve lokasyon seçimi, 
Reklam metni ve başlıklarının ilgi çekici ve akılda kalıcı olması, 
Reklam metinlerinin seo tekniklerine uygun hazırlanması 

gibi daha birçok püf noktasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Google reklamları ile ilgili daha fazla bilgi almak için Google'a reklam verme başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. 

Google Ads otel reklamları kurulumu konusunda profesyonel destek almak için Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz. Alanında eğitimli ve tecrübeli reklam uzmanlarımız oteller için Google Ads reklam yayınlama hizmeti vermektedir.

google ads otel reklamı ver

Google Ads Reklam Yönetimi ve Diğer Dijital Reklam Fırsatları için bizden teklif alabilirsiniz.


Telefonla Arayarak Fiyat Teklifi  İçin,
Telefon: 0555 709 06 16

Google Reklamları Nelerdir?

5 tür Google reklamı bulunmaktadır:

1- Google arama çubuğunda yapılan aramalar sonucunda üst sıralarda "reklam" ibaresi ile yer alan arama sonuçları,

2- Google'da yapılan aramalar sonucunda telefon numarası ile gözüken Google telefon araması reklamları,

3- İnternet sitelerinin yan veya alt kısmında görsel olarak yer alan Google alışveriş reklamları,

4- Youtube videolarından önce yayınlanan kısa tanıtım videoları veya görseller 

5- Google iş ortağı sitelerinde yer alan görsel reklamlar


Oteller için en uygun Google reklam türü Google arama çubuğu reklamları ve Google telefon araması reklamlarıdır. 


Google Otel Reklamı Yayınlama Fiyatları 2024

Günlük 15tl ile de 150tl ile de Google'da reklam yayınlamak mümkün. Google Ads'in en önemli özelliklerinden biri ise belirlediğiniz günlük bütçe sınırının dışına asla çıkmamasıdır. 

Google Ads reklamlarınızdan tıklanma sayısı kadar ücret alır. Bu yüzden yukarıda bahsettiğimiz püf noktalara ve özelliklere dikkat ederek reklam kurulumu gerçekleştirildiğinde sadece kazandığınız müşteri kadar ödeme yaparsınız. Ancak kurulumu yanlış veya eksik gerçekleştirilmiş reklamlar reklam bütçenizin boşa gitmesine sebep olabilir. 

Doğru Google Ads yönetimi sayesinde düşük bütçelerle de yüksek verim ve fazla müşteri dönüşü elde edebilirsiniz. Bunun için seo tekniklerine uygun, reklamın daha fazla kişiye ulaşması ve rakip firma reklamlarının önüne geçebilecek şekilde püf noktalarına dikkat edilerek hazırlanmış olması gerekmektedir. Google Ads restoran reklamı kurulumu ve yönetimi için profesyonel destek almak istiyorsanız Reklam Ads'e ulaşabilirsiniz.


Oteller için Sosyal Medya Yönetimi ve İnstagram'a Otel Reklamı Verme

Google'a reklam vermek gibi İnstagram'a da reklam verebilirsiniz. İnstagram otel reklamı yayınlama da otellerin sıklıkla başvurduğu tanıtım yöntemlerinden biridir. 

Günümüzde insanlar vakitlerinin  çoğunu İnstagram ve Facebook gibi sosyal ağlarda geçirmekte, burada gördükleri reklamlar sayesinde yeni yerler keşfetmektedirler. İnstagram algoritması sayesinde otel reklamlarınızı sıklıkla tatile giden, farklı şehirlere seyahatler gerçekleştiren, her yıl otellerde konaklama hizmetlerinden yararlanan, yeni yerler keşfetmeye çalışan kullanıcıların karşısına çıkarır. 

İnstagram reklam türleri; gönderi olarak sponsorlu ibaresi ile akışa düşen veya hikaye olarak gösterilen hikaye reklamlarıdır. 

İyi bir sosyal medya hesabı yönetimi sayesinde reklamsız olarak da  potansiyel müşterilerin karşısına çıkabilirsiniz. Gönderileriniz potansiyel müşterilerin keşfetine düşer ve hesabınız önerilir. Takipçi sayınız, beğeni sayınız artar. 

Takipçi ve beğeni artırma, daha fazla kişiye ulaşmak gibi hedefleriniz varsa profesyonel olarak otel sosyal medya yönetim hizmeti alabilirsiniz. Yeni gönderi tasarımları hazırlamak, gönderilerin düzenli olarak belli saat ve günlerde yayınlanması, müşteri kitlenizin analizi gibi hizmetler alabilirsiniz. 

google otel reklamı otel web site kurulumu


Oteller İçin Web Sitesi Kurulumu 

Web sitesi oteller için olmazsa olmazdır. Konaklama ve verilen hizmetlerin bilgisi, oda bilgileri ve fotoğrafları ve iletişim bilgilerinin yer aldığı, kolaylıkla rezervasyon gerçekleştirilebilen ve tek tıkla işletmenizin telefonuna ulaşılabilen, ilgi çekici ve profesyonel görünen bir web sitesi sayesinde daha kurumsal ve profesyonel bir görünüm kazanabilirsiniz. İyi bir web sitesi sayesinde markalaşmak için de önemli bir adım atmış olursunuz. 

Ayrıca web sitesi sayesinde Google reklamı yayınlamadan da Google arama sonuçlarında üst sıralarda yer alabilirsiniz. Bunun için web sitesinin hızlı açılabilir olması, kaliteli ve kullanışlı bir tasarıma sahip olması, web sitesinde yer alan içerik metinlerinin seo tekniklerine uygun hazırlanmış olması gibi önemli detaylara dikkat edilmelidir. 

Web sitesiyle birlikte logo tasarımı da oldukça önemlidir. Akılda kalıcı ve profesyonel bir logo tasarımına sahip olmalısınız. Reklam Ads olarak Web sitesi kurulum hizmetini otel logo tasarımı ile gerçekleştirmekteyiz. 


Restoranlar İçin Google İşletme Hesabı Kurulumu ve Harita Kaydı 

Profesyonel bir otel olmanın ilk adımı Google Ads işletme hesabı kurulumudur. İşletme hesabı sayesinde otelinizin telefon numarası, adres bilgisi ve çalışma saatleri Google'da gösterilir. Google haritalarda oteliniz ismiyle birlikte görünür. Oteliniz navigasyon bilgisi kullanarak ulaşılabilir hale gelir. Güvenilir ve profesyonel bir görünüm kazanırsınız. 


Google'a otel reklamı vermek ve diğer dijital tanıtım hizmetlerinden yararlanmak için Reklam Ads ile iletişime geçin. 

Google Ads Reklam Yönetimi ve Diğer Dijital Reklam Fırsatları için bizden teklif alabilirsiniz.


Telefonla Arayarak Fiyat Teklifi  İçin,

Telefon: 0555 709 06 16