Oto Servis Reklamı Nasıl Yapılır?

Oto yetkili servis reklamı yapmak istiyorsanız dijital tanıtım ve reklam yöntemlerini denemelisiniz. Son yıllarda hizmet satın almak isteyen müşteriler Google araştırması sonucu buldukları firmalardan hizmet almaya başladı. Siz de bu müşteri kitlesini kaçırmamak, Google arama çubuğunda oto yetkili servis araması yapan potansiyel müşterilerin karşısına çıkmak, rakip firmaların önüne geçmek ve çağa ayak uydurmak için oto yetkili servis Google reklamı yayınlamalısınız. 

google oto servis reklamı ver

Google Ads Reklamları Nelerdir?

Google reklamları hakkında aha fazla bilgiye sahip olmak için Google'a reklam verme başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. 

5 tür Google reklamı bulunmaktadır:

1- Google arama çubuğunda yapılan aramalar sonucunda üst sıralarda "reklam" ibaresi ile yer alan arama sonuçları,

2- Google'da yapılan aramalar sonucunda telefon numarası ile gözüken Google telefon araması reklamları,

3- İnternet sitelerinin yan veya alt kısmında görsel olarak yer alan Google alışveriş reklamları,

4- Youtube videolarından önce yayınlanan kısa tanıtım videoları veya görseller 

5- Google iş ortağı sitelerinde yer alan görsel reklamlar


Oto yetkili servis için en uygun Google reklam türü Google arama reklamları ve telefon araması reklamlarıdır.

oto servisi reklamı yayınla


Google'a Oto Yetkili Servis Reklamı Nasıl Verilir?

Google'a reklam vermek için ilk olarak Google Ads sistemine kayıt olmalısınız. Ardından reklam tasarımlarınızı gerçekleştirmelisiniz. Belirlediğiniz bütçe sınırına göre ödeme yaptıktan sonra reklamlarınız Google tarafından incelemeye alınacaktır. Google reklam verme kuralları ve Google reklam ilkelerine uygun bulunan reklamlar yayınlanmaktadır. Google reklamlarınızın yayına alınması ve doğru Google reklam kurulumu gerçekleştirmek için profesyonel destek alabilirsiniz. Reklam Ads olarak alanında eğitimli ve tecrübeli reklam uzmanlarımızla birlikte halı yıkama firmaları için Google Ads reklam kurulum hizmeti vermekteyiz. 

oto servis google ads reklamı yayınlama

Yanlış veya eksik reklam kurulumu yüzünden reklam bütçeniz boşa gidebilir ya da gereğinden fazla reklam harcaması yapabilirsiniz. Bu gibi durumlarda reklamlarınız rakip firma reklamlarının gerisinde kalır, sizden hizmet satın almayacak kullanıcıların karşısına çıkar ve boşa ödeme yapmış olursunuz. 

Doğru reklam kurulumu için:

anahtar kelime seçimi, 
hedef kitle seçimi ve filtrelemeleri,
reklam metinlerinin anlaşılır, ilgi çekici ve seo tekniklerine uygun hazırlanmış olması, 
reklam metni başlıklarının dikkat çekici ve çeşitli olması, 
reklamınızın görüneceği lokasyon ve saat seçiminin doğru yapılması 

gibi daha birçok önemli püf nokta bulunmaktadır. Profesyonel reklam uzmanlarından oto servis için reklam kurulum hizmeti alarak reklam bütçenizden tasarruf edebilirsiniz. 

Oto Yetkili Servis Google Ads Reklam Fiyatları 2022

Günlük 10tl ile de 100tl ile de reklam verebilirsiniz. Düşük bütçelerle yüksek müşteri kazandıran reklamlar için doğru ve püf noktalara uygun Google Ads reklam kurulumu gerçekleştirmelisiniz. 

Ayrıca Google Ads belirlediğiniz bütçe sınırının dışına asla çıkmaz. 

Google Ads sadece reklamlarınıza tıklandığında ödeme düşer. Eğer reklamlarınız doğru ve sizden hizmet satın alabilecek kullanıcı kitlesinin karşısına çıkarsa sadece kazandığınız müşteri kadar ödeme yaparsınız. Google'a reklam vermek ve düşük reklam bütçeleriyle yüksek müşteri dönüşü almak istiyorsanız Reklam Ads olarak oto yetkili servislere Google reklamı kurulum hizmeti ve Google Ads yönetim hizmeti vermekteyiz. 


Oto yetkili Servis Google İşletme Hesabı Kurulumu ve Harita Kaydı

Profesyonel bir işletme olmanın ilk adımı Google Ads işletme hesabı kurulumudur. İşletme hesabı sayesinde oto yetkili servisinizin telefon numarası, adres bilgisi ve çalışma saatleri Google'da gösterilir. Google haritalarda oto yetkili servisiniz ismiyle birlikte görünür. oto servis firmanız navigasyon bilgisi kullanarak ulaşılabilir hale gelir.

oto yetkili servis google ads reklamları fiyat



Google'a Oto Yetkili Servis reklamı vermek ve diğer dijital tanıtım hizmetlerinden yararlanmak için Reklam Ads'e ulaşın!